sabato 4 febbraio 2017

ALBERT GONZALEZ FARRAN | PHOTOGRAPHER



Albert González Farran (Barcelona, 1975) és un fotoperiodista independent amb 17 anys d’experiència. Des de 2015 viu a Juba (Sudan del Sud), col·laborant amb fotos i vídeos per a l’agència AFP i organizations humanitàries. Prèviament va produir documentals multimèdia a Egipte, Turquia, Itàlia, Suècia i Catalunya per a l’Organització Internacional per les Migracions, Save the Children i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.
L’Albert ha estat també fotògraf de les missions de pau de les Nacions Unides a l’Afganistan (UNAMA) el 2015 i al Darfur (UNAMID) entre 2009 i 2014. Anteriorment va treballar per a diversos mitjans a Espanya, Perú, Irlanda i Irlanda del Nord, a més de produir dos projectes personals a Bòsnia i Etiòpia.
Llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona (1997), té un Màster en Fotoperiodisme i Fotografia Documental impartit per la Universitat de les Arts de Londres (2013) i un postgrau en Comunicació per al Desenvolupament de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2005). website


























All images © Albert González Farran






Nessun commento:

Posta un commento

ShareThis

post<li>
Related Posts with Thumbnails